Možda ipak zaigra?

NIJE ODIGRAO NI MINUT NA EURU, ALI ON JE HEROJ ENGLESKE: Još nije igrao, ali ono što on radi je NEVEROVATNO TEŠKO!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Sjajni štoper se pokazao kao neverovatan lider, a iz pred finale iz stručnog štaba Engleske poručuju da je on ključan za ovakve igre tima.

Izvor: Profimedia

Svi čekaju finale Eura koje će od 21 čas igrati Engleska i Italija, a posebno su Englezi u euforiji. Nikada nisu osvojili ovo takmičenje, a sada su na korak od pobede.

Mnogi ističu Harija Kejna kao najboljeg igrača "gordog albiona", mnogi pominju i sjajnu taktiku Gereta Sautgejta, a kao heroji iz prikrajka su se pojavili defanzivni vezisti Kalvin Filips i Deklan Rajs.

Ipak, u stručnom štabu Engleske velike pohvale je zaslužio fudbaler koji nije odigrao ni minut na ovom prvenstvu. U pitanju je štoper Vulverhemptona Konor Koudi. 

On je kapiten u svom timu, a liderske sposobnosti koje je doneo u nacionalni tim mnogo su pomogle ekipi. čak iako nije ni kročio na teren. Pomoćni trener Engleske Stiv Holand je engleskim medijima pričao o njemu. 

"Rekao bih da je moj igrač turnira do sada Konor Koudi. Još nije igrao, ali na treninzima daje sve od sebe. U svlačionici pre utakmice drži govore kao kapiten, uprkos činjenici da još nije bio na terenu. To je neverovatno teško uraditi", rekao je Holand.