Nije spreman?

SUMA NIJE NI BLIZU PRVE POSTAVE: Stanojević se oglasio o vezisti, pa poručio - NE MOŽE DA IMA ISTI STATUS!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Sejduba Suma nije prošao pripreme sa ekipom i zbog toga će morati dodatno da radi kako bi se nametnuo.

Izvor: MN Press

Partizan je pobedom završio pripreme u Sloveniji, a sa timom tokom ovog perioda nije bio Sejduba Suma. On zbog problema sa dokumentima nije mogao da doputuje na pripreme, a zbog toga će morati dodatno da se dokazuje treneru Aleksandru Stanojeviću. 

On je na kraju priprema podvukao crtu i istakao šta je još potrebno njegovom timu. Neki igrači poput mladog Marka Milovanovića su impresionirali, a hitri ofanzivni vezista crno-belih se izgleda opet nalazi na početku. 

"Suma nije bio na pripremama iz administrativnih razloga. Status ne može da mu bude isti kao igračima koji su prošli kompletne pripreme. On će konkurisati za tim. Što se mene tiče, ako na treningu bude najbolji, status će mu se promeniti odmah i igraće. Sve zavisi od njega. Naravno da ću uvek staviti najboljeg igrača. Trenutno nije u istom statusu, ali pitajte me za sedam dana i kazaću vam tad da li se njegova pozicija promenila ili nije. Trenutno nije blizu startera", otkrio je Stanojević. 

On je takođe pričao o golmanu Vladimiru Stojkoviću, kome je ostalo šest meseci ugovora. Za sada je on prva opcija na golu.

"Stojković ma status prvog golmana, uvek. On je naš kapiten, prvi golman i dok je ovde, biće tako. Ko će koliko braniti zavisi od brojnih faktora, na primer, da li će Stojke otići ili ne. Aleksandru popoviću verujem sto odsto zbog stabilnosti, a Stevanovića uvek možete da koristite", dodao je Stanojević. 

Tagovi