POGLEDAJTE!

MESI, MAJSTORE! GOLČINA IZ SLOBODNJAKA I JOŠ 2 "SPAKOVANA": Nema klub, a vuče Argentinu ka trofeju koji mu fali! (VIDEO)

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Lionel Mesi na Kopa Amerika igra kao da mora da se proda, sve je bliže finale Brazil - Argentina!

Izvor: Streamable.com/Printscreen

Fudbaleri Argentine plasirali su se u polufinale Kopa Amerika nakon što su ubedljivo savladali Ekvador u poslednjem meču ove faze takmičenja, a sve zasluge za taj trijumf idu - Lionelu Mesiju.

ARGENTINA - EKVADOR 3:0 (1:0)
/De Paul 40, Martinez 84, Mesi 90+3/

Lionel Mesi je već nekoliko dana bez kluba otkako mu je ugovor istekao s Barselonom, a legendarni Argentinac igrao kao da mora da se nametne nekom novom klubu.

Jedan od najboljih igrača svih vremena pokazao je klasu u meču protiv Ekvadora, pošto je bio asistent kod prva dva pogotka, a onda i strelac trećeg i to iz slobodnog udarca.

Prethodno su se Brazil i Peru smestili u prvo polufinale, Kolumbija je posle penala izbacila Urugvaj (meč završen 0:0) i upravo će oni sledeći morati na megdan sve boljoj Argentini. Mesi je u svojoj karijeri osvojio silne trofeje i nagrade, ali Kopa Ameriku još nije i ovog leta u Brazilu igra kao da je svestan da mu je ovo poslednja prava prilika da sa svojom selekcijom podigne taj trofej.

Za Argentinu je od početka sve išlo dobro, imali su svojih šansi, a prvu su iskoristili u 40. minutu kada je Mesi "spojio" De Paula sa golom i uposlio ga u vrlo izglednu situaciju.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

U nastavku je Ekvador imao više svojih pokušaja da se vrati u meč, ali malo šta je vredelo kada je u 84. minutu igre ponovo Mesi bio "paker", ovoga puta za Lautara Martineza.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

I da sve bude ukrašeno na kraju na najlepši mogući način, Mesi je u nadoknadi vremena, posle crvenog kartona Pjera Inkapija zbog faula kao poslednjeg igrača odbrane, namestio loptu za slobodan udarac i kao od šale je "zakucao" u gol Ernana Galindeza.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Još dva koraka i Mesi i Argentina bi mogli da konačno osvoje Kopa Ameriku. Slede polufinale Brazil - Peru i Kolumbija - Argentina, a posle turnira će i Leo moći da se koncentriše na novi ugovor...

Tagovi