GORI EURO!

VRELE UKRAJINKE SU HIT, BODRE SVOJE MUŽEVE PROTIV ENGLEZA: Jedna je prozivala Gvardiolu, a druga sija u bikiniju! (FOTO)

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Žene fudbalera Ukrajine su u Engleskoj u centru pažnje pred susret dve selekcije na Evropskom prvenstvu.

Izvor: Instagram/v.lada_sedan/yarmolkina10/julia_krivtsova/Printscreen

Engleska želi da konačno stigne do finala nekog velikog takmičenja, a na Evropskom prvenstvu su na dva koraka od tog uspeha.

Prvi je u subotu, protiv reprezentacije Ukrajine koju odlično predvodi Andrej Ševčenko, ali i koja ima možda i najzanimljiviju podršku "lepših polovina".

Englezi su odradili svoj istraživački deo posla, pa osim što su skautirali igru Ukrajinaca, oni su se dobro informisali i o ženama fudbalera njihovih rivala.

Tako su u britanskim medijima jedna od glavnih tema i supruge i devojke reprezentativaca Ukrajine. Među njima je svakako najveća zvezda Vlada Zinčenko, supruga fudbalera Mančester sitija koja je jednom prilikom čak javno "prozvala" Pepa Gvardiolu.

U međuvremenu je sve bilo izglađeno, pa Oleksandr Zinčenko ne mora da brine o tome da li mu je supruga napravila preveliki problem:

Među njima je poznata i Ina Jarmolenko, supruga Andreja Jarmolenka, napadača Vest Hema. On je bio jedan od najboljih igrača Ukrajine na turniru, a sa Inom ima troje dece.

I ona fotografijama na Instagramu voli da privlači pažnju:

I Sergej Krivcov ima svoju podršku na turniru, jer je njegova supruga Julija svuda gde i reprezentacija Ukrajine. Ovaj ukrajinski par takođe ima troje dece, dok je među fanovima i izvesna Angelina, devojka ukrajinskog tinejdžera Ilje Zabarnjija, defanzivca Dinamo Kijeva:

U subotu uveče ćemo saznati hoće li se Ukrajinke ponovo radovati...