I O NJOJ

RONALDOVOJ DEVOJCI NA MEČU SVI GLEDALI U LEĐA: Antena virila iz majice, otkriveno i zbog čega! (FOTO

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Georgian Rodrigez je meč Kristijana Ronalda gledala sa mikrofonom na leđima.

Izvor: Profimedia/Mutsu Kawamori/AFLO

Kristijano Ronaldo neće odbraniti titulu prvaka Evrope sa Portugalom pošto je njegova reprezentacija zaustavljena u osmini finala protiv Belgije, a nije mu pomogla ni podrška njegove devojke Georgine Rodrigez koja je uživo pratila susret u Sevilji.

Atraktivna manekenka iz Argentine privlači pažnju gde god da se pojavi, ali ovoga puta to nije bilo zbog dekoltea ili figure - nego detalja koji su svi primetili na njenim leđima.

Georgina Rodrigez je iz svečane lože, u društvu dece i prijatelja, pratila meč, a kada je kamera fokusirala gledaoci su mogli da primete da joj je "antena" virila iz majice, ocrtavala se i mala kutija, pa je ubrzo objašnjeno o čemu se radi.

Ronaldova devojka imala je bežični mikrofon koji je tu za potrebe snimanja dokumentarnog filma u produkciji Netflixa o životu glamuroznog para, a u kom će Georgina biti u prvom planu.

Izvor: Instagram/georginagio

Mikrofon je tu kako bi "uhvatio" detalje iz privatnog života, i tako približio Georginu gledaocima, pa ćemo kada izađe film moći i da čujemo šta je to atraktivna Argentinka mislila o nastupu Kristijana Ronalda i njegovih saigrača.

Za njega znamo, dovoljno je pokazao bacanjem kapitenske trake, a možda je i to bilo za potrebe filmske industrije koja voli takve detalje.

Pogledajte i najbolje fotografije Georgine Rodrigez!