POTPUNA LUDNICA

MOŽE LI LUĐE OD OVOGA? Izborili plasman u elitu, a sada dovode Balotelija i Kostu da im vode napad!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Turski klub Adana ima velike ambicije

Izvor: Profimedia/Jonathan Moscrop / Sportimage via PA Images/Profimedia

Ludo, luđe, najluđe i onda bi tu trebalo da bude još nešto. Gradacija za ono što planira da uradi turski klub.

Adana, novi član najjače lige Turske ima u planu da u napadu upari ni manje ni više nego Marija Balotelija i Dijega Kostu!

Tim koji 30 godina nije igrao u eliti izgleda ima velike planove, samo je pitanje kako će to izgledati sa dvojicom kontroverznih igrača.

"Počeli smo pregovore sa Balotelijem, ima želju da dođe. Problem postoji sa njegovim menadžerom, da smo pristali da mu damo 600.000 evra za proviziju Mario bi već bio sa nama", otkrio je prvi čovek kluba Murat Sandžak.

Kontakt će uskoro biti uspostavljen i sa Dijegom.

"Kosta stiže na red ubrzo. Planiramo da mu pošaljemo ponudu. Navijači ne treba da brinu, uradićemo sve da ih obradujemo. Naravno, ne smemo da zaboravimo i na faktor sreće koji uvek postoji u sportu. Dogovori nam ništa ne znače ako njihove devojke ili supruge ne žele da dođu u Adanu. Imali smo takav slučaj sa Bjarnasonom".

Nisu to jedina planirana pojačanja, razgovara se i sa Žozeom Fonteom i Junesom Belandom.

"Pričamo sa obojicom. Oni su tražili kuće na korišćene, skupe automobile i ozbiljno platu. Nije lako, ali nećemo odustati".

Imao je i poruku za sve one koji navijaju za klub.

"Ukoliko dovedemo 70 odsto igrača koje planiramo bićemo u samom vrhu tabele. U planu je angažovanje između 10 i 12 novih, kvalitetnih, fudbalera", zaključio je Sandžak i dodao da nisu zainteresovani za Adema Ljajića.

Tagovi