Fudbal

SKANDAL U REALU! FLORENTINO PEREZ SE KUNE U UNUKE - Oproštajno pismo nisam ni pročitao!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Francuski trener Zinedin Zidan napustio je klub, a Florentino Perez se nije ni osvrnuo na to!

Izvor: Profimedia

Real Madrid je ovog leta promenio trenera i Zinedina Zidana nasledio je povratnik u Madrid, Karlo Anćeloti. Florentino Perez, jedan od najkontroverznijih ljudi evropskog fudbala trenutno, još razmišlja o odlasku Francuza...

Zidan se oprostio pismom, ali Perez tvrdi da je to falsifikat i da oproštajnu poruku nije pisao nekadašnji igrač i trener Real Madrida!

Iako se kune da poruku koju je Zidan ostavio nije pročitao, Florentino je imao i nekoliko lepih reči za bivšeg trenera.

''Dobro poznajem Zidana i znam da je ovo bila teška godina. Ja sam želeo da on ostane u klubu. Nisam pročitao njegovo oproštajno pismo, smem da se zakunem u svoje unuke. Znam da čovek koji je to napisao nije Zinedin Zidan. Želim mu sve najbolje, on je legenda Real Madrida i nadam se da će mu se ispuniti san da postane selektor Francuske'', rekao je Florentino Perez.

Anćeloti će imati veoma težak zadatak u Madridu, pošto tim u prethodnoj sezoni nije osvojio nijedan trofej. Takođe, godina nije iskorišćena za podmlađivanje tima, a na njenom kraju je klub napustio i legendarni kapiten Serhio Ramos, koji je više od deceniju i po bio u klubu.

Sada se od italijanskog stručnjaka očekuje da popravi situaciju i promeni igrački kadar, a čini se da prvi čovek kluba ne vidi krivca u Zinedinu Zidanu, koji je do skoro vodio tim.