AKTIVNI CRNO-BELI

MONDO SAZNAJE - PARTIZAN DOVODI 2 NAPADAČA: Rikardo već dogovoren, stiže i Afrikanac iz Belgije!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Partizan želi da što pre završi najveći deo posla u prelaznom roku, a jedno od pojačanja trebalo bi da bude Kurt Abrahams.

Izvor: Profimedia/MN Press

Fudbaleri Partizana otputovali su u četvrtak na pripreme u Sloveniju, predvođeni trenerom Aleksandrom Stanojevićem koji je, govoreći nekoliko dana ranije za medije, bio u iščekivanju da će crno-beli do kraja sedmice dovesti dva važna pojačanja.

Povratak Rikarda Gomeša u Partizan je već dogovoren, a kako MONDO saznaje, "parni valjak" radi na dovođenju Kurta Abrahamsa!

Radi se o 24-godišnjem krilnom fudbaleru koji je do sada nastupao za belgijski Vesterlo. Abrahams, inače Južnoafrikanac, igra na poziciji desnog krila, mestu koje je ostalo upražnjeno po odlasku Takume Asana iz kluba, a može da bude koristan i na suprotnoj strani, ali i odmah uz prvog napadača.

Abrahams je prošle sezone nastupao za belgijskog drugoligaša, zabeleživši 24 nastupa uz dva postignuta gola, a najbolje se snalazi po desnoj strani.

Krasi ga brzina, ali i sposobnost da se dobro snalazi sa obe noge. Njemu u Vesterlu ovog leta ističe ugovor, što je takođe važna stavka.

Za to vreme, u Partizanu ljubomorno kriju identitet drugog ofanzivca koji bi uz Rikarda trebalo da pojača crno-bele, a njegov dolazak očekuje se u najskorijem roku. Direktor Miloš Vazura je takođe govorio o skorom dolasku dvojice stranaca. Među njima se pominjao i Dukens Nazon, takozvani "Princ sa Haitija", ali povratak Gomeša u Humsku njemu više ne ide u prilog.

Prema saznanjima MONDA, uz napadača sa Zelenortskih Ostrva bi trebalo da stigne Abrahams koji je blizu potpisivanja ugovora. Osim za Vesterlo, nosio je i dres belgijskog Sent Trudena.