PROMENE

"SEČA" SUDIJA U SUPERLIGI - PRECRTANA ČETVORICA: Najveće ime arbitar koji je vodio 6 večitih derbija!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Nakon sudijske "seče" za Superligu napravljena je nova lista arbitara za 2021/22.

Izvor: MN Press

Novi predsednik Sudijske komisije FSS Dejan Filipović odmah je napravio rezove pred start nove sezone u Superligi, a koja će po mnogo čemu biti revolucionarna.

Napravljene su odmah promene na listi sudija za 2021/22, pa su tako četiri superligaška arbitra "precrtana". U pitanju su Danilo Grujić, Miloš Đorđić, Zoran Široki i Novica Anđelovski, objavio je večeras "Sport Klub".

Najpoznatiji među njima je Grujić koji je vodio čak šest "večitih" derbija, Đorđić je internacionalac sa FIFA značkom, dok su Anđelovski i Široki navodno platili ceh zbog grešaka.

Poznato je da su u elitni rang napredovali Beograđanin Dejan Trifković i Danilo Nikolić, iz Lovćenca, a superligaška lista će imati 20 arbitara.

Sa liste pomoćnika izbrisani su Ivica Stojanović, Goran Stanojević, Dejan Potočan, Nenad Kurčubić, Dejan Dimitrijević i Svetlana Bilić, a njihova upražnjena mesta popuniće Ivan Krstić, Nenad Radoičić, Milorad Jovanović, Nikola Antić, Petar Radić i Nikola Rijavec.

Zanimljivo je da su se i najbolji srpski "mahači" penzionisali, pa će Ristić i Đurđević u narednoj sezoni sedeti u VAR sobi u Staroj Pazovi.

Tagovi