UPOREDIO IH!

BOLJI JE DRAGOVIĆ OD MILUNOVIĆA! TERZIĆ O ROKADI ŠTOPERA: Jači smo! Sačuvali smo tim, imaćemo čvršću zadnju liniju...

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Zvezdan Terzić poručuje da je Zvezda jača nakon dolaska novog štopera Aleksandra Dragovića koji je zamenio Nemanju Milunovića.

Izvor: MNPress

Crvena zvezda je danas zvanično počela pripreme za narednu sezonu, a na prvom treningu se pojavilo 28 fudbalera, dok je 29. i jedino pojačanje za sada - Aleksandar Dragović.

Dejan Stanković na okupu praktično ima isti tim kao prethodne sezone kada je osvojena "dupla kruna", a Nemanja Milunović jedan je od samo dvojice igrača koji su u međuvremenu otišli, mada su još sedmorica precrtana.

Zvezda je želela da zadrži Milunovića, najboljeg štopera grupne faze Lige Evrope, ponudila mu je ugovor, ali je "Đed", kako mu glasi nadimak, otišao u Tursku.

Izabrao je unosniju ponudu, a generalni direktor Zvezdan Terzić ne žali previše zbog toga.

"Nama je najveće pojačanje što smo sačuvali kompletan tim od prošle sezone. U stvari - jači smo! Dragović je realno bolji igrač, sa većim rejtingom, nego što je to Milunović", poručio je Terzić u razgovoru sa novinarima.

Iako je bilo planirano da Milunović i Dragović igraju zajedno u tandemu, deluje da će pored reprezentativca Austrije ipak biti povratnik Srđan Babić.

"Vratio se i Babić koji je godinu dana sticao iskustvo u Portugalu i to je drugi Babić u odnosu na onog koji je napustio Zvezdu. Sa Dragovićem i Babićem imaćemo čvršću zadnju liniju, imamo sačuvan tim i to je naš najveći kvalitet", objasnio je Terzić.

Zvezda je inače u potrazi za levim bekom i napadačem, a generalni direktor je najavio da će se posle potpisivanja produžetka sa Kataijem razgovarati i sa Ivanićem.

"Zvezda je spremna za kvalifikacije za Ligu šampiona", zaključio je operativac Zvezde.