KO DOLAZI?

KOLAROV I PRIJOVIĆ OTPALI, DOLAZE 2 STRANCA: Mrkela otkrio nove detalje o prelaznom roku - Špic i levi bek, a koštaju!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela otkrio je da će klub uskoro pojačati dvojica stranaca.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda počela je ovog četvrtka zvanično pripreme za narednu sezonu u kojoj je cilj ulazak u grupnu fazu Lige šampiona, a takve ambicije moraju da prate i pojačanja.

Do sada je u Zvezdu došao samo Aleksandar Dragović, kao direktna zamena za Nemanju Milunovića, a sportski direktor Mitar Mrkela je u obraćanju medijima otkrio dalje planove u prelaznom roku i najavio da uskoro dolaze dvojica inostranih pojačanja.

"Imamo formiranu ekipu i nije nam imperativ dovođenje igrača, ali nam je obaveza da svake godine budemo jači. Razgovaramo sa nekoliko igrača na poziciji špica i levog beka. Ne mogu da kažem da li je to blizu ili daleko, ali ja verujem da je blizu", rekao je Mitar Mrkela i podsetio da prelazni rok nije zvanično počeo i da je zbog toga teže dovesti kvalitetnog igrača. 

"Sada svi podižu cene, posle to ide lakše, ali nadam se da ćemo te pregovore sprovesti uspešno i u bliskoj budućnosti, narednih nedelju dana, imati neke odgovore. Radi se o strancima i nisu slobodni igrači", sve je što je otkrio Mrkela.

Za sada su se u javnosti na poziciji napadača pojavila dva strana imena - Ohi Omožiuanfo i Oleravandžu Kajode - dok je na mestu levog beka "isplivala" jedna opcija, a to je Hoan Mohika koji igra u Španiji.

Kakva je situacija sa Aleksandrom Kolarovim, Nenadom Krstičićem i Aleksandrom Prijovićem? Za sada nema nikakvih pomaka...

"Pričao sam sa Kolarovim, pošto je on neko s kim sam sarađivao u reprezentaciji i OFK Beograd i on je daleko. Nenad Krstičić je igrač AEK-a. Prijović? On je domaći igrač i time sam sve rekao...", zaključio je Dejan Stanković.

Da li vas je iznenadio odlazak Nemanje Milunovića?

"Na tu poziciju smo doveli Aleksandra Dragovića i mislim da je on kvalitetno rešenje. Tu je i Srđan Babić. Želeli smo da zadržimo Milunovića, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom Turaka".