CRNO-BELI POČELI!

2 SUŠNE GODINE ZA PARTIZAN, SAD HOĆEMO TROFEJE: Vučelić držao govor - Nema žaljenja na kosmičke i druge NEPRAVDE!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Milorad Vučelić održao je govor igračima Partizana na početku priprema za narednu sezonu i poručio da su iza kluba dve sušne godine, kao i da nema žaljenja na nepravde.

Milorad Vučelić
Izvor: Mondo/Goran Sivački

Odavno je Partizan već počeo letnje pripreme, ali zvanična prozivka, pred predstavnicima medija, održana je ovog utorka u Zemunelu.

Okupljenim fudbalerima Partizana koji su već u trenažnom procesu obratili su se predsednik Milorad Vučelić i šef stručnog štaba Aleksandar Stanojević, a poruka je bila jedinstvena - napad na trofeje u narednoj sezoni!

Vučelić je u pozdravnom govoru istakao da "tremu jedino ima kada se obraća uoči takmičarske sezone", a da još samo pred mečeve crno-belih oseća napetost i mora da pije "pilule za smirenje".

"Junački ste se borili u finalu Kupa i imali ste blistavu seriju pobeda i ja očekujem da tu blistavu seriju rezultata nastavite i u narednoj sezoni. Tu je mnogo poznatih lica i nekih nepoznatih, a za mene su to sve nade i pred njima su velika očekivanja. Grb Partizana neka vam bude podsticaj. Svi koji počinjete da igrate u Partizanu treba da znate da će vam Partizan biti velika odskočna daska u karijeri i to je nešto u CV-u što se ne može ni zlatom platiti", rekao je Vučelić.

Pružio je predsednik kluba podršku treneru Stanojeviću i svrstao ga u red igračkih legendi, poručivši fudbalerima da se od njih očekuju trofeji.

Izvor: MN Press

"Moram da kažem Aleksandar Stanojević ima apsolutno poverenje svih u Partizanu i to poverenje je zasluženo i prošlo je mnogo provera i sad i pre. Samo on spada u legende Partizana koje su velike kao i neki igrači ovde. Nismo uspeli ove dve minule godine, da su to dve sušne godine. Partizan je postao veliki klub zbog pobeda i trijumfa i slave koja njih prati. One su zagorčane i nekim porazom, kao što uvek biva. Teško je to podneti svim Partizanovcima i nama i vama. Nema izgovora ili žaljenja na kosmičke ili druge nepravde. Da bi sušne godine bile smenjene plodnim, mi smo danas ovde na ovoj prozivci. Bićemo i pojačani, a ja posebno želim da pozdravim one mladiće koji su prvi put ovde i koji čekaju svoju priliku da proslave i sebe i Partizan", rekao je Vučelić i zaključio:

"Znate onu da se front nikad ne vodi na dva fronta, ali mi idemo u takmičarsku bitku na tri fronta. I prvenstvo, i kup i Evropa. Grb Partizana nije potamneo niti će ikada. Želim vam mnogo sreće i uspeha. Živeo Partizan i napred Partizan!".

Aleksandar Stanojević se kratko obratio fudbalerima i dužu izjavu će dati za medije, a svojim igračima je poručio da je titula najvažnija.

"Grb Partizana je podsticaj, ne teret, To je obaveza svih nas da sve ovo što je Partizan, da osetim i to doživljavamo s emocijom. Da ovu godinu možemo da igrmao i dobro i da budemo borbenu, ali da moramo da osvojimo jedan od trofeja. To je vrlo važno za nas. Pokušaćemo. TItula je za nas najvažnija, ali pokušaćemo u ovim teškim vremenima za nas da napadnemo titulu onako kako to mi zaslužujemo. Puno sreće i pozdravljam vas!", poručio je trener Partizana.

Tagovi