ODUŠEVLJEN

PARTIZAN IMA NOVOG-STAROG ČLANA TIMA: Crno-beli na pripreme vode talentovanog golmana!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Lazar Slavković je ponovo deo tima crno-belih, pred odlazak u Sloveniju.

Izvor: FK Partizan

Partizan se sprema za novu sezonu u kojoj će prvi put igrati u novom UEFA takmičenju Konferencijskoj ligi, a pred odlazak na pripreme, timu se pridružio još jedan igrač.

Njegovo ime je Lazar Slavković, a radio se o talentovanom golmanu Teleoptika koji će se priključiti crno-belima pred drugi deo priprema.

Partizan će u utorak 22. juna održati zvaničnu prozivku, potom dva dana kasnije otići na pripreme u Sloveniju, a tamo će biti i novo-staro lice u redovima tima.

Slavković je prethodnih godina bio golman Teleoptika, a sada će imati priliku da se dokaže pred trenerom Aleksandrom Stanojevićem.

"Živeti i trenirati sa takvim momcima i već jako velikim imenima, igračima, legendama, je zaista privilegija i velika čast. Oni su na jako visokom nivou i uvideo sam da bih i ja u narednom periodu mogao da budem ravnopravan sa njima. Neću kriti, u početku mi je bilo veoma čudno i gotovo neverovatno-do juče sam Stojketa, Necu i Popa gledao preko TV-a, a evo me danas, treniram sa njima", počeo je Slavković za sajt Partizana.

On ističe da mu je uvek najveća želja da što više vremena provodi na terenu.

"Zahvalio bih se šefu stručnog štaba, Aleksandru Stanojeviću, kao i treneru golmana Nemanji Jovšiću na ukazanom poverenju i tome sto ću biti deo ekipe koja će ići na drugi i završni deo priprema. Daće Bog zdravlja, a na meni je da ovu čast i privilegiju, kao i poverenje, opravdam na najbolji mogući način i pokažem da nisu pogrešili. Takođe se zahvaljujem mojim momcima iz FK Teleoptik, šefu stručnog štaba, Albertu Nađu, kao i svim njegovim saradnicima i treneru golmana Đorđu Pantiću, na protekloj sezoni i uspešnoj saradnji. Siguran sam da bez svih njih zajedno, ne bih danas bio u prilici da uopšte i razmišljam o polasku na pripreme sa prvim timom Partizana", poručio je Slavković.

Mladi golman (19) je bio čuvar mreže "optičara" koji su protekle sezone osvojili Srpsku ligu Beograd, ali su u baražu propustili šansu da se plasiraju u Prvu ligu Srbije.

Tagovi