Prezgodna je!

SVI GA ZNAJU PO GREŠKAMA, A ON MENJA LEPOTICE: Golman kom su se smejao svet uhvaćen sa novom devojkom! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Loris Karijus, čovek kog dobro pamte navijači Liveprula, zamenio Sofiju Tomalu novom atraktivnom devojkom.

Izvor: Profimedia

Golman Liverpula u neobičnoj životnoj drami! Ovih dana je meta paparaca, dok uživa na letovanju u Grčkoj, a razlog je devojka koja izgleda fantastično u kupaćem kostimu i često je u njegovom zagrljaju. Primetili su fanovi da to nije Sofija Tomala, njegova dugogodišnja devojka!

Nekadašnji čuvar mreže Majnca je trebalo da bude veliko pojačanje Liverpula, jer je svojevremeno bio jedan od najtalentovanijih golmana u Nemačkoj, ali se nije snašao. Nakon košmarnih partija se selio na pozajmice, prvo dve godine u Bešiktaš, a zatim u Union Berlin, gde je veoma malo branio. Očigledno su se osim profesionalno, velike promene u njegovom životu desile i privatno.

Glumica Sofija Tomala je svojevremeno pravila prekid u karijeri, kako bi se preselila u Istanbul i bila uz svog dragog, koji je čuvao mrežu Bešiktaša. Ispostavilo se da ta veza ipak nije mogla da funkcioniše, pošto je par raskinuo, a sada je to saznala i javnost.

Lorisa su paparaci uslikali sa novom devojkom, koja ''grmi u kupaćem!

''Naravno, videla sam te slike. Može sad da radi šta god hoće, može da bude s kim god želi. Više mi nije dečko, već mesecima nismo zajedno'', rekla je Sofija Tomala, zbog koje je jedan komentator imao velikih problema.

Pogledajte kako izgleda Karijusova bivša, Sofija!

Ubrzo se oglasio i Loris, koji nije planirao da ceo svet baš ovako sazna za njegovu novu vezu!  

''Juče su se pojavile slike sa godišnjeg odmora na kojima sam ja sa nekom drugom ženom. Tačno je, Sofija i ja smo dugo razdvojeni. Žao mi je što se sve ovako raspalo, mogu samo da se izvinim zbog toga'', rekao je čuvar mreže.

A evo i fotografija sa jahte, gde su Loris i njegova nova devojka!

Karijus je svetsku slavu ''stekao'' greškama na golu Liverpula, pošto je u finalu Lige šampiona bio veoma nesiguran. Tada je ekipu Jirgena Klopa koštao titule, a Real Madridu je poklanjao golove koji su ih doveli do trofeja.

Tagovi