Ne zna šta će biti!

ZVEZDIN GOLMAN ČEKA POZIV KLUBA! UGOVOR ISTIČE, A NJEGA NE ZOVU: Možda će me proslediti u Grafičar!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Mladi golman Crvene zvezde Miloš Čupić, svojevremeno veoma talentovan čuvar mreže, na raskrsnici.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda ima nekoliko golmana na pozajmicama na koje mora da obrati pažnju, a jedan od njih bi uskoro mogao da napusti crveno-bele. Miloš Čupić (22), momak koji je prethodne dve i po godine proveo na pozajmicama, čeka poziv sa stadiona ''Rajko Mitić''.

Njemu ugovor ističe za nekoliko dana, a još mu nije jasno da li će ostati u timu, otići na neku novu pozajmicu ili dobiti ''čiste papire'' kako bi tražio novi klub.

Momak iz Pančeva, čiji je brat golmana koji je ''pretio'' Crvenoj zvezdi u evropskim kvalifikacijama, a zatim opsovao i burno se radovao na meču protiv nje, završio je drugu jednogodišnju pozajmicu u Zlatiboru. I sada čeka.

''Očekujem da ću imati čiste papire, međutim, niko iz Crvene zvezde me nije zvao. Po svemu sudeći, biću slobodan igrač. Možda im je plan da me proslede u Grafičar, sve je još u fazi čekanja...'', rekao je mladi golman za ''Sportski žurnal''.

Miloš je prethodne sezone iskusio Superligu, a za narednu sezonu glavni cilj mu je da brani.

''Želim da zadržim kontinuitet i u novom klubu. To mi je želja i plan, kao i svakom mladom golmanu. Pozajmica u Zlatiboru je istekla, a 30. juna ističe i ugovor sa našim najtrofejnijim klubom'', dodao je Čupić, koji čeka poziv.

Podsećamo, pored Miloša Čupića, Crvena zvezda kao golmane za budućnost ima i Aleksandra Stankovića, Miloša Gordića, Andriju Katića, Marka Ćopića...

Tagovi