Fudbal

TALENTOVANI KAPISODA POD BUDNIM OKOM TRENERA VOJVODINE

Autor Jovana Raičević

Škola fudbala Orjen protekle sedmice boravila na jednom od najvećih turnira u regionu „Kup Vujadin Boškov“, a koji organizuje FK Vojvodina, u čast jednog od najboljih fudbalera u istoriji "FK Vojvodina", Vujadina Boškova.

vojvodina
Izvor: Facebook

ŠF Orjen i FK Vojvodina razgovarali na temu sporazuma o saradnji ova dva sportska kolektiva i boravak trenera ŠF Orjen u Novom Sadu iskorišćen je za pripremanje ugovora i početak jedne nove zdrave sportske priče.

Zvanično potpisivanje ugovora bice 29.06. u Herceg Novom, u sportskom kompseksu Polino Arena u Sutorini, gdje ce ujedno biti i zvanicno otvaranje novog vjestackog fudbalskog terena.

Vojvodina je klub koji ima tradiciju, organizovan i moderan klub sa odličnom infrastrukturom. Njihov cilj je  uglavno usmjeren ka afirmaciji mladih igrača, stoga nas raduje da smo se povezali sa jednim ovakvim kolektivom, naglašavaju iz škole fudbala.

Škola fudbala Orjen sa svojih blizu 60 djecaka uzrastu od 5 do 11godina, ovoga puta predstavila je svoja tri dječaka kategorije 2009(Kapisoda Luka), 2011(Božovic Vidak) i 2012(Laković Nemanja),koji su odigrali kompletan turnir za kategorije FK Vojvodina.

Treba istaći veliki potencijal Kapisoda Luke koji je svojim igrama i radom zavrijedio pažnju ljudi u FK Vojvodina koji će u narednom periodu biti ozbiljno praćen i usmjeravan do samog prelaska u selekciju FK Vojvodina, naglašavaju iz "Orjena".

"Prvi koraci ove saradnje će biti realizovani već tokom iduće sedmice, kada će Kapisoda Luka ,Božovic Vidak i Laković Nemanja boraviti na sedmodnevnom kampu koji organizuje FK Vojvodina u Krupnju", kazao je trener u školi fudbala Orjen, Nikola Mrdovic.

Ovom prilikom, škola fudbala Orjen se od srca zahvaljuje gospodinu Vilotijeviću na svemu tokom boravka u Novom Sadu.

orjen
Izvor: Facebook