"KRALJEVSKI KLUB"

ŠOK! REAL MADRID OTERAO JOŠ JEDNU LEGENDU: Vodio ih 16 godina, osvojio četiri Lige šampiona i oteraše ga!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

I nije prvi...

Izvor: Profimedia

Serhio Ramos i definitivno napušta Real Madrid ovog leta! Kapiten "kraljevskog kluba" nije uspeo da dogovori produžetak saradnje po uslovima koje je želeo, nije želeo da popusti, pa su na kraju javnosti saopštili da se rastaju...

Navijači će biti besni jer je Ramos samo još jedan u nizu klupskih legendi koje je Florentino Perez oterao zbog novca, pa su tako pre kraja karijere otišli Raul, Kasiljas, Kristijano Ronaldo i drugi.

Ramos je u Real Madrid došao sada već davne 2005. godine iz Sevilje, počeo je kao desni bek i ubrzo oformio partnerstvo u centru odbrane sa Fabijom Kanavarom, potom sa Pepeom i Varanom, a njegove liderske sposbnosti donele su mu kapitensku traku.

Za punih 16 godina na "Bernabeuu" odigrao je čak 671 meč za klub i postigao 101 gol, a podigao je pehar četiri Lige šampiona.

Učestvovao je i u osvajanju četiri Svetska klupska prvenstva, tri UEFA Superkupa, četiri Superkupa Španije, dva Kupa kralja i pet titula prvaka Španije, a takvog čoveka Real Madrid je odlučio da "otera" iako boljeg nemaju.

Nezvanične informacije govore da će Ramos, koga je i selektor Luis Enrike precrtao ovog leta za Evropsko prvenstvo, karijeru nastaviti u Sevilji.