UŽIVAJTE!

REMEK-DELO MESIJA IZ SLOBODNJAKA, OD OVOGA NEMA LEPŠE: Golčinu opet upropastila bizarna odbrana Argentine! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Leo Mesi je postigao spektakularan gol, ali opet nije pobedio...

Izvor: YouTube/SH10Comps/Screenshot

Leo Mesi pokušava da prvi put u karijeri sa Argentinom osvoji trofej Kopa Amerika, ali ako je suditi po prvoj utakmici na turniru protiv Čilea - još neka saigrače za to.

U pravoj južnoameričkoj utakmici odigranoj na Olimpijskom stadionu u Rio de Žaneiru videli smo klasičnu Argentinu u poslednjih nekoliko godina, a to podrazumeva da Mesi pokaže neki magični potez, dok sa druge strane to neko iz odbrane potpuno pokvari.

ARGENTINA - ČILE 1:1 (0:1)

Tako je Mesi u 33. minutu postigao fantastičan gol iz slobodnog udarca sa oko 20 metara udaljenosti, preko šestorice u "živom zidu", pravo u ugao golmana Klaudija Brava.

Činio je čileanski golman čuda, branio fantastično čitav meč, međutim udarac Mesija je bio toliko savršen da i to što ga je Bravo uspeo da "okrzne" prstima nije bilo dovoljno i da spreči loptu da zatrese mrežu.

Pogledajte ovo remek-delo Lea Mesija!


Ipak, kao što smo već navikli od Argentine, sposobni su da prime gol i kada igraju savršeno, a daleko od takvog nastupa bili su prethodne noći...

Čekao se "trenutak ludila" jednog od četvorice nepouzdanih fudbalera u odbrani, pa priliku da izbriljira nije propustio Nikolas Taljafiko. Levi bek Ajaksa je na bizaran način faulirao Artura Vidala u 57. minutu i posle uplitanja VAR tehnologije pokazano je na "belu tačku".

Fantastični golman Emilijano Martinez, koji brani za Aston Vilu, odbranio je jedanaesterac, ali je na loptu na trčao Eduardo Vargas i poravnao rezultat.

Pokušao je selektor Skaloni da ubacivanjem Aguera i Di Marije promeni sliku na terenu, ali Čileanci su se na dobro poznati način branili, čak i preko granice dobrog ukusa jer je arbitar oprostio čist crveni karton Arturu Vidalu.

Tako je derbi prvog kola "A" grupe završen bez pobednika.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

U okviru iste grupe, Paragvaj je pobedio Boliviju nakon preokreta 3:1 (0:1), a sve pošto su Bolivijci ostali sa igračem manje još u prvom poluvremenu. Poveli su golom Savedre sa penala u 10. minutu, da bi u nastavku Kaku u 62, odnosno Romero u 65. i 80. minutu doneli pobedu Paragvajcima.