Nisu blizu!

ZVEZDI STIGLA POSLEDNJA PONUDA! Belgijanci žele talenta za 1.500.000 evra - crveno-beli ni da čuju!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Maldi fudbaler Crvene zvezde je na cenu, ali ne onolikoj koliku klub želi.

Izvor: Nikola Mitić/FK Crvena zvezda/Facebook

Crvena zvezda razmišlja o prodaji Njegoša Petrovića ovog leta, ali jedina konkretna ponuda koja je stigla nije dovoljno dobra. Srpskom klubu se ponovo javio Anderleht, koji ne želi da plati više od milion i po evra za mladog veznog igrača.

Čak je i legendarni Vensan Kompani, sadašnji trener belgijskog tima, stupio u kontakt sa igračem kako bi ga ubedio da je transfer u Belgiju pravi potez za njegovu karijeru, prenosi Mozzartsport.

Ipak, legenda Mančester sitija i dugogodišnji kapiten tog engleskog kluba nemoćan je kada su u pitanju finansijski uslovi. Može svašta da obeća Njegošu, ali Andreleht je odredio sumu preko koje neće ići.

Belgijanci su obavestili Zvezdu da je 1.500.000 konačna cena, iako je srpski šampion ranije isticao da je Petrović slobodan tek za 2.500.000 i procente od naredne prodaje!

Klubovi za sada nisu blizu dogovora, a ukoliko Anderleht stvarno smatra da je ovo konačna ponuda, do zaključenja posla neće doći.

Podsećamo, Njegoš Petrović je jedan od igrača koji imaju dozvolu da napuste klub i pre kraja prelaznog roka. Ukoliko bi stigla prava ponuda, crveno-beli bi pristali da napune kasu, a deo novca i ulože u renoviranje tima.

Do sada je tim napustio samo Nemanja Milunović, koji je kao slobodan igrač otišao u Tursku, dok postoji i ponuda za Srđana Babića koji je bio pozajmljen Famalikau. Dijegu Falćineliju je istekla pozajmica, a jedino pojačanje je Aleksandar Dragović iz Bajer Leverkuzena.

Aleksandar Katai je produžio saradnju sa osvajačem duple krune u Srbiji, a najavljena velika pojačanja u vidu Aleksandra Kolarova, Aleksandra Prijovića i Nenada Krstičića još nije blizu potpisa ugovora.

Tagovi