BUM!

278.000.000€ ZA DVOJICU FUDBALERA - I ONI NEĆE: "Milioneri" dobili strašne ponude, ali ne popuštaju!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Ako ovo odbiju...

Izvor: Profimedia

Borusija iz Dortmunda bi ovog leta mogla da zaradi pravo bogatstvo i to na samo dvojici fudbalera, ali za sada odolevaju ponudama i svoje "zlatne koke" žele da zadrže što je duže moguće.

Tako je nedavno stigla informacija da Čelsi za Erlinga Holanda nudi čak vrtoglavih 200 miliona evra, dok Dortmund ne želi da ga proda ovog leta, a iz Premijer lige im stiže i ponuda za Džejdona Sanča i to na 78 miliona evra.

Britanski mediji prenose da je Dortmund "glatko" odbio pomenutu sumu novca i želi da Junajted, koji već dve godine prati Sanča, značajno podeblja svotu.

Dortmund ceni Sanča na 90 miliona evra, i to ne kroz mnogo rata, a pregovori će se nastaviti nakon Evropskog prvenstva kada bi Sančova cena mogla drastično da skoči, naravno ako ostavi dobar utisak u timu Gareta Sautgejta.

"Ne zamaram se spekulacijama. Samo sam fokusiran na svoje igre i na ekipu. To je najvažnije, a ostalo nije bitno za igru", rekao je Sančo pred početak EP i meča sa Hrvatskom.

Sančo je inače ponikao u Sitiju, koji ga se lako odrekao i prepustio Dortmundu, a u Nemačkoj je zablistao i za četiri godine postigao 50 golova i asistirao za još 64, pa pošto mu je tek 21 godine ne čudi što "milioneri" insistiraju na većem obeštećenju.

Videćemo da li će na kraju uspeti da izvuku čitavih 300.000.000 evra za dvojicu igrača.