Kako to?

ŠOK U SRPSKOM FUDBALU! OTPUSTILI CRNOGROSKOG TRENERA POSLE TRI SATA: Dobio otkaz pre nego što je upoznao igrače!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Neverovatna dešavanja u Lazarevcu.

Izvor: MN Press

Ekipa Kolubare iz Lazarevca smenila je trenera Dragana Radojičića istog dana kada ga je postavila na funkciju! Nekoliko sati nakon promocije, a pre nego što je novi trener stigao da se upozna sa igračima, sportski direktor je saopštio da je Radojičić smenjen.

Kolubara će naredne sezone po prvi put u istoriji igrati Superligu, a za sada nije poznato ko će voditi tim u prvenstvu. Pripreme počinju 10. juna, a trener je dobio otkaz nekoliko sati pred njihov početak...

Podsećamo, Lazarevčane je u elitni rang srpskog fudbala uveo Zoran Milinković, nekadašnji trener Partizana, koji je odmah nakon završetka sezone napustio klub. Saradnja nije produžena, a ni njegova zamena se nije dugo zadržala u klubu.

Rođeni Nikšićanin Radojičić je do sada radio u Vojvodini, OFK Beogradu, novosadskom Proleteru i Radu, kao i u brojnim crnogorskim timovima. Njegovo bogato iskustvo trebalo je da bude adut Kolubare u debitantskoj sezoni, što je on i naveo na predstavljanju.

''Čovek sam terena, radnik. Ne volim mnogo priču i zato obećavam da ćemo učiniti sve da Lazarevac igra zapaženu ulogu i debitantskog superligaškoj godini'', istakao je Radojičić, uz napomenu da želi da njegova ekipa izbegne borbu za opstanak.

Ambiciozni čelnici Kolubare već su napravili nekoliko poteza na sportskom planu. U klub su stigli Dejan Tumbas (Dinamo Vranje), Luka Velikić (Osasuna) i Nikola Eskić (OFK Bačka), a narednih dana trebalo bi da bude promovisan i novi trener!