Zasluženo!

GOTOVO! SVE DOGOVORENO SA INTEROM: Italijani moraju da nađu 20.000.000!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Igra u životnoj formi, sad je vreme za transfer karijere!

Izvor: Profimedia

Filip Kostić je godinama dominirao u Bundesligi, sa boka je redovno asistirao i hranio loptama napadače Ajntrahta, a to nije prošlo nezapaženo. 

Kako javljaju nemački mediji srpski krilni fudbaler je dogovorio sve uslove sa Interom! "Nerazuri" su spremni da mu ispune sve uslove, ali posao još nije gotov. 

Plata, bonusi i dužina ugovora su utanačeni, ali pita se i Ajntraht. Klub iz Milana još nije kontaktirao Nemce koji će tražiti najmanje 20.000.000 evra za potpis srpskog reprezentativca. 

Inter je u velikim finansijskim problemima i oni taj novac ne poseduju, ali znaju gde da ga nađu. Plan je da prodaju Marokanca Ašrafa Hakimija kako bi zakrpili rupe u budžetu i pritom doveli nekoliko pojačanja. 

Izdanka omladinske škole Reala cene na 70.000.000 evra, a za beka su zainteresovani timovi iz Premijer lige i PSŽ. Bez prodaje Marokanca neće Inter imati novca za ovaj transfer. Da li mogu da prodaju Hakimija to nije pitanje, ali je veliko pitanje da li je neko spreman da izdvoji baš toliki novac za beka.