Fudbal

BOMBA U PONOĆ - PSŽ DOVEO GOLMANA MILANA! Miha ga gurnuo u vatru sa 16 GODINA, sada je zvezda prelaznog roka!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Uskoro će još jedna bomba odjeknuti na "Parku prinčeva".

Izvor: MN Press

Nakon što su Barseloni "oteli" u poslednjem trenutku vezistu Liverpula Džordžinja Vajnalduma, u Pari Sen Žermenu i dalje ambiciozno prave tim za novu sezonu!

Prema pisanju "Skaj Italije", novi čuvar mreže francuskog velikana biće Italijan Đanluiđi Donaruma (22), koji će ovog leta po svemu sudeći otići iz Milana!

Donaruma je mlad, ali već dovoljno iskusan i kvalitetan da zauzme mesto pred golom tako velikog kluba. Srpski stručnjak Siniša Mihajlovićdao mu je šansu još 2015, kada je imao samo 16 godina.

Od tada, Italijan je napredovao ogromnim koracima, već sabrao 26 nastupa za "A" reprezentaciju i sa agentom Minom Rajolom navodno dogovara detalje svoje selidbe u Pariz.

Iako je prethodnih godina pisano o tome da Donaruma nije zadovoljan i da hoće da ode, on je navodno bio spreman da pregovara sa Milanom o svom ostanku i to dan nakon što je izboren plasman u Ligu šampiona, ali klub je imao drugačije planove.

Već je poznato da je Milan za sledeću sezonu doveo golmana Lila Majka Manjana (26), jednog od najboljih čuvara mreže Evrope.

Kada je Donaruma u pitanju, ostaje da se vidi kako će izgledati njegova borba za "jedinicu" protiv sjajnog Kejlora Navasa.

Tagovi