Fudbal

ZVEZDA VEĆ NAŠLA ZAMJENU ZA MILUNOVIĆA? VRAĆA SE DIJETE CRVENO-BELIH: Ugovor već sledeće nedjelje!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Postao je slobodan ovog ljeta, a Crvenoj zvezdi potreban je štoper.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je ostala bez Nemanje Milunovića, a uskoro bi mogla da dobije pojačanje na istoj poziciji. Nakon Aleksandra Dragovića, koji je već stigao u klub, crveno-bele bi mogao da pojača i Vukašin Jovanović, trenutno slobodan igrač, a nekada šampion svijeta sa reprezentacijom Srbije!

Jovanoviću, koji je ponikao u Crvenoj zvezdi, istekao je ugovor sa Bordoom, pa bi mogao bez obeštećenja da se vratio na stadion na kom je odrastao i u dres u kom je napravio prve korake u seniorskom fudbalu!

U seniorskom timu crveno-belih Jovanović je proveo dvije sezone, a debitovao je kod Nenada Lalatovića tek nekoliko mjeseci nakon 18. rođendana. Odigrao je 35 zvaničnih mečeva, pre nego što se otisnuo u inostranstvo.

Od kako je otišao iz Crvene zvezde, Vukašin Jovanović je nosio dres rezervnog tima Zenita iz Sankt Peterburga, zatim igrao za Bordo, a kratko bio i na pozajmici u Eibaru. Sa reprezentacijom Srbije postao je prvak svijeta za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, a zatim upisao i 25 nastupa za reprezentaciju do 21 godine.