Haos!

HRVATI SE POSVAĐALI PRED EURO! SKANDAL U REPREZENTACIJI: Igrač odbrusio selektoru - "Seoske babe znaju šta igram!"

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Fudbaler koji ima impresivnu sezonu iza sebe nije zadovoljan tretmanom kod selektora.

Napadač reprezentacije Hrvatske Andrej Kramarić u sukobu je sa selektorom Zlatkom Dalićem.
Izvor: Profimedia

Evropsko prvenstvo u fudbalu počinje za nekoliko dana, a Hrvatska taj veliki turnir neće dočekati u dobrom raspoloženju! Selektor Zlatko Dalić u problemu je zbog dvojice iskusnih igrača koji nisu uspeli da se oporave, a sada mu haos prave i napadači njegovog tima.

Kako se može čuti, Dalić je u sukobu sa Andrejem Kramarićem, koji nema mesta u njegovoj fudbalskoj filozofiji i Brunom Petkovićem kog favorizuje, ali ne dobija ono što stvarno želi od napadača Dinama.

''Moju poziciju znaju čak i seoske babe'', rekao je Andrej Kramarić, nezadovoljan što kod selektora Dalića mora da nastupa na poziciji koja mu nije prirodna. Umesto na mestu iza napadača, što Kramarić igra u Hofenhajmu, Dalić mu je namestio ulogu ''devetke'', odnosno najisturenijeg igrača tima.

I ukoliko strelac 20 golova u prethodnoj sezoni Bundeslige to neće da igra - potpuno ispada iz tima!

''Nema mesta u reprezentaciji za nezadovoljne. Ovde ja biram tim'', dodao je Dalić, koji na mesto centralnog napadača stavlja i Bruna Petkovića iz Dinama. Od njega zaahteva da se ne vraća po loptu i ne pomaže u građenju akcija, što Petković inače voli da radi, pa ostaje nejasno ko će biti prvi napadač Hrvata ako nijedan od kandidata ne sluša selektora.

Čovek koji je Hrvatsku vodio do finala Mundijala u Rusji 2018. godine ne može da ''povuče'' Kramarića bliže veznom redu, jer bi u tom slučaju trpeli igrači sredine terena koji su godinama najjače oružje hrvatskog tima.