BUM!

ZVEZDA IZABRALA ŠPICA ZA LIGU ŠAMPIONA: Prijović i Falćineli traže previše, dolazi Milojev golgeter!

Autor Jovana Radunović Izvor mondo.rs

Odlučeno je na "Marakani", sada još samo da se dogovore...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je birala između trojice napadača i čini se da je izabrala!

Novi predvodnik napada za narednu sezonu trebalo bi da bude Aleksandar Pešić. Odustalo se od angažovanja Dijega Falćinelija zbog obeštećenja i plate koju je tražio Italijan, još više novca trebalo je izdvojiti za Aleksandra Prijovića, a najpristupačniji je popularni "Šiljo".

Pešić se u ponedeljak uveče sastao sa rukovodstvom Zvezde, dogovor nije još postignut, ali najverovatnije da hoće u narednim danima.

"Ne znam još precizno šta će se dogoditi, pregovori još traju. Obostrana želja za saradnjom postoji. Ko ne bi voleo da igra u Zvezdi. Ipak, videćemo hoćemo li se dogovoriti", poručio je Aleksandar Pešić u kratkoj izjavi za "Informer".

Pešić je već igrao za Zvezdu i bio najbolji strelac u sezoni 2017/18, a u dresu crveno-belih zabeležio je ukupno 29 golova i 21 asistenciju. Potom je otišao u Saudijsku Arabiju, malo lutao, ali je prošle godine igrao vrlo dobro za Makabi.

Izvor: MN Press

Sada mu je istekao ugovor i bez obeštećenja će promeniti sredinu, ali će morati brzo da "prelomi" pošto Zvezda želi da na vreme napravi tim za Ligu šampiona.

"Pešić još nekoliko godina može da igra na vrhunskom nivou. Posle Zvezde bio je u inostranstvu i zaradio je mnogo novca u Itihadu, Seulu i Makabiju. Voli Zvezdu, ali ne bi imao ništa protiv da ode sa porodicom još godinu-dve negde u inostranstvo. Može da pronađe klub u kojem bi bio pod manjim pritiskom, a da zaradi isti ili veći novac".

"Njemu je iz kluba rečeno da donese odluku brzo kako bi uprava znala da li da se okreće drugim rešenjima ili ne", poručio je izvor sa "Marakane".