POGLEDAJTE

BIO NAJBOLJA DESETKA U FUDBALU, A SADA JE "BUCKO": Vesli Snajder repuje u bizarnoj reklami! (VIDEO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Opustio se i zapevao pred EP...

Izvor: YouTube/UEFA/Screenshot, YouTube/Adformatie

Dok se Holandija sprema za Evropsko prvenstvo i smeje selektoru Franku de Buru koji je pomešao fudbalere, bivši kapiten reprezentacije snima reklamne spotove.

Nekada najbolja desetka svetskog fudbala Vesli Snajder sada se bavi drugim stvarima.

Snajder se "zapustio" po završetku igračke karijere, evidentno je da se ugojio, pa je za jednu kompaniju snimio spot za EP u kome peva i ima krunu na glavi. Za kratko vreme snimak je postao hit u Holandiji i "zavrteo" se na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da Snajder u jednom trenutkuku čak pokazuje i fudbalske majstorije, doduše sada je znatno sporiji, ali bi ga navijači rado videli u narandžastom dresu.

Po završetku uspešne karijere, Snajder je imao težak period u životu. Razveo se od glumice i manekenke Jolande Kabo, a poslednju utakmicu odigrao je 2019. godine.

Spominjalo se da bi mogao da se vrati fudbalu, i to u voljenom Utrehtu, ali je morao da "dotera" liniju za šta bi mu bilo potrebno vreme. Već samo nekoliko meseci pošto je ostavio fudbal pojavio se na tribinama i iznenadio viškom kilograma.

Ipak, to nije ništa čudno za sportiste koji se pridržavaju strogog režima ishrane u igračkim danima, pa se opuste kada ne moraju da broje zalogaje.

Pogledajte spot!

Vesli Snajder (sport)
Izvor: YouTube/Adformatie

Tagovi