Opcije su odlične

ZVEZDA DALA ROK MILUNOVIĆU - AKO NE POTPIŠE SPREMNA ZAMENA! Klub ima idealno rešenje, a ne mora da ga plati

Autor Jovana Raičević Izvor Sportski žurnal

Iako još nema rešenja, crveno-beli će kompletirati štopersku poziciju u narednim danima!

Izvor: MN Press

Igrao je Nemanja Milunović verovatno sezonu života u takmičarskoj godini iza nas. Komandovao je odbranom Zvezde, a prelazak na sistem sa trojicom pozadi je dodatno istakao njegove kvalitete. 

Kada se igra u Evropi Milunovićev sjajan pas dolazi do izražaja, a igra glavom je odavno njegovo veliko oružje. Ali upravo su te odlične igre napravile i problem! 

Stameni štoper nikako nije uspeo da usaglasi svoje finansijske zahteve sa onim što mu nudi klub i još uvek nije potpisao novi ugovor. Još na kraju polusezone je bilo razgovora, ali oni nisu urodili plodom. Kada se završila sezona oni su se nastavili, ali još nema dogovora. 

Crveno-beli su ipak blizu rešenja, a sve će biti poznato 10. juna. Do tada je klub dao rok Milunoviću da se izjasni o ponudi koju je dobio, a ako je ne prihvati postoji već spremna zamena. I to u redovima crveno-belih. 

Nekadašji "zlatni orlić" Srđan Babić je proveo sezonu na pozajmici u portugalskom Famalikau, a taj klub ima opciju da ga otkupi za 1.100.000 evra. Za sada se nisu odlučili da to učine, iako je defanzivac iz Banjaluke bio standardan prošle sezone. 

On je još uvek mlad, ima 25 godina, a u Crvenoj zvezdi je od 2017. godine do sada odigrao 79 mečeva i postigao sedam golova. Imao je neke sjajne partije, ali nije uspevao da se ustali. Prvo su prednost imali Damijan Le Talek i Vujadin Savić, a onda Nemanja Milunović i Miloš Degenek. 

Sada bi mogao da se vrati i da pokuca na vrata prvog tima, pošto u klubu veruju da je idealan parnjak novom pojačanju Aleksandru Dragoviću u srcu odbrane. 

Videćemo šta će biti, nije još puno vremena ostalo.