Pobednici?

ISTORIJA! DOBIĆEMO NOVU FUDBALSKU SILU: Nikad nisu uzeli trofej, povređen im najbolji, a prognoze kažu - sad je vreme!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Uskoro počinje Euro, a ako je verovati analitičarima - dobićemo novu silu!

Izvor: Profimedia

Približava se Euro, a na ovom prvenstvu bismo mogli da dobijemo novu fudbalsku silu! Ako je verovati prognozama analitičara finansijske kuće "Goldman Saks", titulu prvaka će osvojiti tim kome to nikada ranije nije pošlo za rukom. 

"Goldman saks" je uradio opsežne analize na osnovu međunarodnih utakmica u prethodne četiri decenije, a njihovi rezultati pokazuju da bi Belgija morala da osvoji Euro. 

Iako tim ima jasne mane, u njihovom sastavu odbrana je vrlo problematična i prilično stara, "Goldman saks" najavljuje da će u finalu savladati Italiju. 

Italijani će prema prognozama pobediti Hrvatsku u četvrtfinalu, a polufinalista je i Portugal koji bi trebalo da dobije Dansku u četvrtfinalu. 

Najveće iznenađenje je to što se predviđa da svetski šampioni Francuzi neće izaći iz svoje teške grupe sa Nemačkom i Portugalom!

Treba pomenuti da projektovani evropski šampioni Belgijanci imaju mnogo problema, a jedan dodatni je i povreda Kevina De Brujnea u finalu Lige šampiona zbog koje je pitanje da li će biti spreman.