GRMI!

ŽENA POZNATOG FUDBALERA IZAZIVA INSTAGRAM! Ima skoro 2,500.000 pratilaca, a slike nikad vatrenije! (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Alis Kampeljo, model iz Italije, n granici pravila koje ima društvena mreža Instagram.

Izvor: Instagram/alicecampello/printscreen

Italijanska manekenka Alis Kampeljo Morata (26) poslednjih dana šokira svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram. Porodično je na odmoru, sa suprugom Alvarom Moratom i decom, a njene fotografije na granici su Instagram pravila.

Poznato je da ta društvena mreža ima veoma stroga pravila kada je u pitanju golotinja, a Alis je fotografijama išla do samih granica!

Na nekoliko fotografija u prvom planu su njene grudi, a 2,4 miliona pratilaca italijanske manekenke oduševljeni su slikama sa letovanja. Ipak, ukoliko bi otkrila još malo, Instagram bi gotovo sigurno reagovao i počeo da je cenzuriše.

Nekadašnji fudbaler Real Madrida koji je poznat po neobičnim izjavama, upoznao je prelepu Italijanku tokom prvog mandata u Juventusu, kada je dve sezone nosio dres tima iz Torina. njihova veza je opstala i kada se preselio u Čelsi i Atletiko Madrid, a prethodnu sezonu je ponovo proveo u crno-belom dresu, ovog puta kao pozajmljeni igrač Atletika..

Alvaro i Alis su u braku od 2017. godine, a imaju i tri sina, blizance Alesandra i Leonarda rođene 2018, kao i Eduarda koji je rođen krajem septembra 2020. godine.

Morata je tokom prethodnih godina često isticao koliko mu znači podrška koju dobija od supruge. Sigurno je tako bilo i tokom mistične bolesti koja je Španca pogodila ove sezone.

Pogledajte fotografije Moratine supruge:

Tagovi