POTVRĐENO MONDU

PARTIZAN DOVEO POJAČANJE IZ VOJVODINE: Tražili ga Sporting i Bešiktaš, stiže za džabe!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Već u naredna dva-tri dana sledi promocija.

Izvor: MN Press

Aranđel Stojković ne dolazi u Partizan, ali stiže njegov doskorašnji saigrač - Siniša Saničanin!

Standardni reprezentativac Bosne i Hercegovine hitno je napustio pripreme državnog tima, a MONDU je iz više izvora potvrđeno da će Saničanin ubuduće nositi opremu crno-belih. Već u naredna dva-tri dana trebalo bi da bude promovisan u Humskoj.

Saničanin je bio u grupi fudbalera kojima je istekao ugovor na "Karađorđu", a Vojvodina je odlučila da mu ne ponudi novi, tako da u Partizan stiže bez obeštećenja.

Za odličnog štopera, nekadašnjeg igrača lučanske Mladosti, prošle godine se interesovao Sporting, pojavila se informacija da bi mogao da završi i u Bešiktašu, ali će na kraju ostati u srpskom fudbalu u kome već godinama uspešno igra.

"Sani" je ponikao u Rudaru iz Prijedora, potom je igrao za Borac iz Banjaluke, a januara 2016. godine je u srpskom fudbalu.

Sa "lalama" je osvojio i Kup Srbije, a prošle sezone je odigrao 22 meča i dao tri gola.

Ivica Iliev je inače najavio da će Partizan u narednih desetak dana dovesti "dva-tri top pojačanja", a do sada su se crno-beli dovodili u vezu samo sa desnim bekom Nikolom Boranijaševićem iz švajcarske Lozane.

Bilo je priče i oko odlazaka, pošto najverovatnije Vladimiru Stojkoviću neće biti ponuđen novi ugovor posle više od 250 mečeva u crno-belom.

Tagovi