KRAJ?!

STOJKE VIŠAK U PARTIZANU - VREME ZA RASTANAK: Kapiten ne želi da ide, ali izgleda da mora!?

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Odigrao je 252 utakmice za Partizan i dao jedan gol.

Izvor: MN Press

Vladimir Stojković napravio je pravi "bum" na fudbalskoj sceni kada je u leto 2010. prihvatio poziv Partizana, zaigravši tako u crno-belim bojama pošto je bio kapiten Crvene zvezde.

Ubrzo se poistovetio sa klubom, igrao Ligu šampiona, otišao u inostranstvo, a onda se vratio 2017. godine. Od tada je standardan na golu Partizana, ali čini se da se polako bliži rastanak dve strane, prenosi današnji "Žurnal".

Aktuelni ugovor uskoro 38-godišnjeg Stojkovića ističe na kraju godine, odnosno važi još sedam meseci, a rukovodstvo kluba nema nameru da mu ponudi novi.

Bez obzira na godine, Stojković je i dalje jedan od najboljih golmana u Srbiji, međutim igrao je znatno manje prošle sezone (15 prvenstvenih) zbog "bonus" pravila kada je uskočio Aleksandar Popović i to je bio signal upravi da je možda vreme za mlađe.

U očima Stanojevića - i dalje je Stojković prvi izbor - međutim, teško da će doći do novog ugovora, sem ako u kvalifikacijama za Kup konferencija ne bude (opet) heroj.

Stojković nema nameru da napušta Partizan, lepo mu je u Humskoj, tako da će se sve bolje izdefinisati u narednih nekoliko nedelja kada će i crno-beli morati da "nacrtaju" tim koji je sposoban da zaustavi dominaciju Zvezde.

Stojković je inače i kapiten Partizana i za klub je odigrao čak 252 utakmice i dao jedan gol.