Fudbal

MILINKOVIĆ: Nijednog momenta nisam sumnjao u moj tim

Autor Kristina Stevović Izvor Vijesti

Fudbaleri Budućnosti zaokružili su sjajnu sezonu – trijumfom nad Dečićem 3:1 u finalu Kupa Crne Gore, “plavi” su prvi put u klupskoj istoriji osvojili duplu krunu.

Izvor: FK Budućnost

Dominatna titula, a sada i osvojen Kup Crne Gore, nakon pobjede nad Dečićem u finalu 3:1.

"Nijednog momenta nisam sumnjao u moj tim, znao sam da ako damo maksimum... Bila je dinamična utakmica, sa mnogo borbe i tempa, čestitke mojim igračima. Drago mi je što smo igrali sa navijačima poslije dugo vremena", rekao je trener Mladen Milinković.

Lazar Mijović je pogodio u finalu, pokazao talenat, zablistao je u finišu sezone...

"Sjajan je osjećaj dati gol u finalu. Ovo je trenutak koji smo čekali cijele sezone. Mnogo mi znači to što sam dobio šansu u prvom timu, hvala svima na ukazanoj šansi", rekao je 18-godišnji napadač.

Čestitke Budućnosti stigle su iz Tuzi...

"Intenzivna utakmica, a nismo je otvorili kako treba. Prvi napad - odmah gol. Budućnost je pokazala da je dominantna, kad te pobijedi bolji moraš samo da čestitaš. Moji momci nemaju čega da se stide, uradili su velike stvari ove sezone, pravi podvig. Mi smo imali hrabru sezonu, došli smo do finala, izborili Evropu", kazao je trener Edis Mulalić.

"Budućnost je bila bolja, zasluženo je slavila. Prvih pola sata je presudilo, nismo uspjeli da se vratimo... Mi smo napravili velike rezultate ove sezone", kazao je strijelac za Dečić Danilo Pešukić.

Možda ce vas zanimati