Novi trener, nova sudbina?

JOVIĆ JE VRUĆ KROMPIR ZA REAL, ALI ODLUKA NIJE NA KLUBU: Argentinac ima zadnju reč, a to bi mogla da bude dobra vest!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Šta će se desiti sa srpskim napadačem? Španski mediji kažu da je "vruć krompir"!

Izvor: Profimedia

Spremaju se velike promene u Real Madridu, a sve je krenulo od odlaska Zinedina Zidana iz kluba. 

Sada je ono o čemu se dugo pričalo zvanično i Zidan je kao trener drugi put napustio "Santjago Bernabeu". A novi trener će prema pisanu "Marke" imati čak devet "vrućih krompira" o kojima će morati da razmišlja. 

Jedan od tih "vrućih krompira" je i Luka Jović! On i Martin Edegor su na pozajmicama, uloženo je mnogo u njih, a pitanje je kako će ih novi trener videti. 

"Edegor i Jović su na pozajmicama, gde traže minute na terenu. Edegora klub želi nazad i on nije na prodaju, čak bi mogao da dobije više šanse sada kad je Zidan otišao. Što se tiče Jovića stvari su drugačije i odluka je na novom treneru", navodi se u tekstu. 

To znači da klub ne gleda Jovića kao ključni projekat, ali da će dobiti šansu da se nametne novom treneru. Prema pisanjima španskih medija to bi mogao da bude Maurisio Poketino, a on je znao da lansira mlade napadače. 

U Totenhemu je sjajno sarađivao sa Harijem Kejnom, a videćemo šta će se dešavati ako dođe u Real Madrid. 

Ostali "vrući krompiri" o kojima se u tekstu piše su novi ugovor za Serhija Ramosa, prodaja Rafaela Varana, budućnost Lukasa Vaskeza, kao i budućnost Edena Azara. 

Novog trenera čekaju odluke i oko ostalih igrača na pozajmicama, a računa se da će Marselo i Isko napustiti klub. takođe je pitanje kako će novi trener videti ulogu Vinisijusa i Rodriga. 

Tagovi