Fudbal

PUBLIKA SE VRAĆA NA STADIONE! FINALE KUPA CRNE GORE I PRIJATELJSKI MEČ REPREZENTACIJE MOŽE DA GLEDA DO HILJADU NAVIJAČA!

Autor Gordana Bojanić

Publika će moći da prisustvuje duelu Budućnosti i Dečića, finalnoj utakmici fudbalskog Kupa Crne Gore koja se igra 30. maja na stadionu pod Goricom.

Izvor: MONDO

Kako je objavio FSCG, informisan je od strane Instituta za javno zdravlje da se dozvoljava prisustvo publike na sporstkim događajima.

U odgovoru na zajednički dopis Fudbalskog saveza, Budućnosti i Dečiča, upućenom povodom finalne utakmice Kupa Crne Gore navodi se sljedeće:

"Obavještavamo Vas da se uz pridržavanje osnovnih protivepidemijskih mjera dozvoljava prisustvo publike na sportskim događajima uz uslov da popunjenost kapaciteta sportskih objekata u dijelu za sjedenje bude najviše 10 odsto i uz uslov da ima minimum jedno slobodno mjesto između gledalaca".

Osim finalne utakmice Kupa Crne Gore prisustvo navijača biće omogućeno i na prijateljskoj utakmici seniorske reprezentacije sa selekcijom Izraela koja se igra 5. juna takođe pod Goricom.