Nije stao na terenu

ISPLIVAO NOVI SNIMAK - GOBELJIĆ VREĐAO I U SVLAČIONICI! Još jedan SKANDAL Zvezdinog igrača, poruka Stojkoviću - Mustafa!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Fudbaler Crvene zvezde u svlačionici snimao uvredljiv klip koji je dospeo na društvene mreže.

Izvor: Twitter/Pluton45873221

Posle skandaloznog ponašanja na terenu stadiona Crvene zvezde, gde je skinuo šorts pred kapitenom Partizana Vladimirom Stojkovićem, Marko Gobeljić je i u svlačionici nastavio da vređa golmana crno-belih.

Slaveći osvajanje Kupa, on je uključio kameru i nekome poslao video poruku, u kojoj je vređao Stojkovića rečima:"Siluj sad, Mustafa. Siluj, ajde".

Čim je dospeo na društvene mreže, taj snimak je postao viralan.

Zbog Gobeljićevog ponašanja na terenu, trener Zvezde Dejan Stanković izvinio se i u lično ime i u ime kluba, a ispred crveno-belih izvinio se i sportski direktor Mitar Mrkela, koji je najavio kaznu za fudbalera.

Taj uvredljiv gest osudili su mnogi iz Partizana, štoper Bojan Ostojić rekao je da to govori o "njegovom ličnom i klupskom vaspitanju", rezervni golman crno-belih uzvratio mu je na uvredama da je "jednom klošar - uvek klošar", vezista Partizana Bibaras Natho rekao je da ga je sramota što je igrao u istoj utakmici sa Gobeljićem...

Taj potez igrača Zvezde bacio je senku na slavlje crveno-belih nakon prve duple krune za klub posle 14 godina.