LUDO U MOSKVI!

HAOS! HRVAT SVE UPROPASTIO PA BEŽI NA EURO!? Propušta pripreme CSKA jer ima vremena, "Bambi" Tošić začuđen odlukom!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Posle istorijskog neuspeha tvrdi da ima dovoljno slobodnog vremena da ne bude sa timom tokom priprema!?

Izvor: MN Press/Profimedia

CSKA Moskva je u potpunom haosu! Ruski fudbalski velikan ostao je bez plasmana u evropska takmičenja po prvi put posle 20 godina, ali tu nije kraj njihovim problemima.

Sada će ostati bez trenera Ivice Olića tokom jednog dela priprema za narednu sezonu i to njihovom krivicom, a sve to bilo je čudno i Zoranu Tošiću!

Naime, Olić je nedavno seo na klupu CSKA u pokušaju da ih izvuče u problema, ali je problem samo postao još veći. Preuzeo je Moskovljane kada su bili na petom mestu, ali su sa njim na klupi pali na šesto mesto, prvo koje ne vodi u UEFA takmičenja.

A sada se na sve to nadovezala i odluka CSKA da dopusti Oliću da se vrati reprezentaciju Hrvatske i bude pomoćnik Zlatku Daliću tokom Evropskog prvenstva!?

To znači da će prvi trener jednog od najvećih ruskih klubova propustiti deo priprema kako bi bio pomoćnik u nacionalnom timu.

Ovo je potvrdio i agent Dejan Joksimović za ruske "RIA Novosti".

"Ivici je dopušteno da se priključi reprezentaciji. On je sam to želeo s obzirom na to da sad ima slobodnog vremena. Odlučio je da ne želi da odmara."

Ovu vest je prokomentarisao i bivši fudbaler Partizana i reprezentacije Srbije Zoran Tošić, inače nekadašnji igrač CSKA.

"Mislio sam da Ivici treba vremena da reši probleme u CSKA, verovatno bi bilo bolje da je ostao. Nadam se da trener i stručni štab znaju šta rade. Uvek ću podržavati CSKA jer sam tamo proveo mnogo vremena", rekao je Tošić.

Tagovi