HAOS!

ŽENA NAPRAVILA HAOS, VEŠOVIĆ OSTAJE BEZ KLUBA! Isprozivala ih na Instagramu, gazde uzvratile udarac!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Stigao je epilog posle nedavnog poteza supruge crnogorskog reprezentativca.

Izvor: MN Press/Instagram/troublemaker_tb/printscreen

Marko Vešović ostaće ovog ljeta bez kluba jer poljski šampion Legija neće produžiti ugovor sa njim, a kao glavni razlog označena je - njegova supruga!

Pravi skandal izbio je kada je žena reprezentativca Crne Gore izašla u javnost i na svom Instagram storiju u nekoliko pasusa rekla šta sve misli o poljskom klubu.

Vešović je dugo imao problema sa povredom u prethodnom periodu, zbog čega nije igrao cijele sezone, a kako je postajalo jasno da se njegov ugovor bliži kraju i novi još uvijek ne stiže, njegova supruga Tamara Vešović je "isprozivala" klub.

Zbog toga sada poljski mediji pišu o skandalu kao glavnom razlogu za to što Vešović ne dobija novi ugovor.

"Primjer Marka Vešovića je savršena demonstracija kako možete za jedno veče pokvariti ono na čemu ste dugo radili. Dok neozbiljne optužbe njegove supruge nisu ugledale svjetlost dana sve je nagovještavalo da će Vešović ostati u Legiji. To su svi željeli, međutim navodi, uglavnom neosnovani, su promijenili tu odluku. Legija je ovim potezom pokazala da ne dozvoljava nikome da je vrijeđa i da to prođe nekažnjeno", pišu poljski mediji.

Sada će Vešović morati da potraži novi klub, a ovako je glasila poruka njegove supruge Tamare prije nekoliko dana:

"Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku - da li je to porodica?"

Odluku o Vešovićevom odlasku iz kluba je potvrdio i trener Česlav Mihnijevič, mada iz drugih razloga.

“Odlučili smo da mu ne ponudimo produžetak, ali to ne bih povezivao sa društvenim mrežama njegove supruge. Sudili smo prema sportskim razlozima", naveo je Mihnijevič.