Tačka!

ZVEZDA NEĆE DA KOMENTARIŠE GLUPOSTI: Italijani zovu Stankovića, oglasio se Zvezdan Terzić!

Autor Kristina Stevović Izvor Kurir

Generalni direktor Crvene zvezde još jednom demantovao pisanja medija o Stankovićevom odlasku.

Izvor: MN Press

Tražena je roba u Italiji Dejan Stanković, interesuju se dva kluba za njega, a sa jednim je već bio na pregovorima. Razgovarai su trener Crvene zvezde i predsednik Sampdorije Masimo Ferero u aprilu, a zatim i juče.

Zbog sastanka u jednom poznatom milanskom restoranu oglasila se i Crvena zvezda. Odnosno, generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić dao je kratku izjavu za medije.

Crvena zvezda se oglašavala i u aprilu, kada je prvi put pomenut Stankovićev odlazak u Seriju A, pa sada nije bilo mnogo stvari za dodavanje.

''Ne treba komentarisati svaku glupost koja se pojavi u medijima. Već smo se oglašavali povodom te teme. Nema tu šta novo da se doda'', rekao je Zvezdan Terzić.

Podsećamo, pored Sampdorije koja se kod Siniše Mihajlovića raspitivala za Dejana Stankovića, mladog trenera želeo je i Udineze. Trener Zvezde već je radio u tom klubu, kao pomoćnik Stramaćoniju, ali je trenutno bliži selidbi u Đenovu.

Kako se nedavno pisalo, mogao bi u novi klub da povede i Mirka Ivanića, mada je pre nekoliko nedelja delovalo da Stanković želi da ostane u Beogradu barem još neko vreme.