OBJASNIO

IZJAVA KOJA ZNAČI KRAJ - SPREMAN DA IDE IZ FULAMA? Mitrović surovo iskren posle ispadanja, "pecnuo" klub!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Ponovo nisu uspeli da opstanu u Premijer ligi, a Mitrović je bio vrlo iskren...

Izvor: Profimedia

Fulam je i dalje "jo-jo" klub. Posle drugog ulaska u Premijer ligu poslednjih godina, drugi put nisu uspeli da prvu sezonu u tom takmičenju uspešno prebrode.

Tim za koji nastupa Aleksandar Mitrović je ispao u Čempionšip, a zanimljiva je bila iskrena izjava Mitrovića.

Rekorder po broju golova u dresu reprezentacije Srbije nije krio razočaranje zbog ispadanja "kolibara".

"Teško vreme. Ove sezone nismo uspeli. Teško je naći reći posle ovakvog izdanja i cele sezone. Jednostavno, nismo bili dovoljno dobri. Nismo zaslužili da ostanemo u ligi", surovo je iskren bio Mitrović.

"Nismo pokazali snažan karakter. Slomili smo se pod pritiskom. Može se reći da čak nismo bili ni dovoljno hrabri. Jesmo pokušali, borili se, teško radili, ali nam je nedostajalo kvaliteta na oba kraja terena, kako u odbrani, tako i u napadu. U ovakvoj ligi to se kažnjava", poručio je Mitrović Fulamu.

Ovako iskrene reči Mitrovića upućene klubu da nije imao dovoljno dobar tim mogle bi da budu znak da je srpski centarfor spreman za promenu sredine.

Dva puta je uvodio Fulam u elitno englesko društvo, ali dva puta se tim nije dovoljno dobro pojačavao da se tamo duže zadrži.

Mitrović je ove sezone dobar deo takmičenja propustio jer nije bio u prvom planu menadžera Skota Parkera i moguće je da će 26-godišnji napadač stvarno tražiti novu sredinu...