"A ONA IMA DEČKA..."

NISAM JOJ GLEDAO U GRUDI, NEGO U PAPIR! Nenad Lalatović prvi put o ONOJ konferenciji za medije - Ovo je istina!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Prošlo je dve godine od najgledanije konferencije za medije FK Vojvodina, a Nenad Lalatović je govorio o čuvenom pogledu.

Izvor: YouTube/FK Vojvodina/Screenshot

Nenad Lalatović privlači pažnju gde god da se pojavi. Obeležio je prethodnu deceniju srpskog fudbala zbog rezultata, ali i izjava i reakcija po kojima je postao ostao upamćen.

Jedna od njih desila se na konferenciji za medije po povratku u Vojvodinu kada je kraj njega sedela portparolka Sanja "Beba" Kružević. Mediji su tada brujali o njegovom pogledu u pravcu atraktivne brinete, a u intervjuu za Kurir TV prvi put je progovorio o tom događaju.

 Da li je gledao u bujno poprsje portparolke Vojvodine, glasilo je pitanje voditeljke?

"Nisam gledao... To su samo tako protumačili", kazao je postiđeni Lalatović, pa potom objasnio šta se zaista desilo tada.

"Došao sam na konferenciju za medije, bilo je to moje drugo predstavljanje u Vojvodini, a kako sam bio koncentrisan šta da kažem - bio je neki papir,ispred nje i gledao sam u papir. Nisam gledao u njene grudi...", rekao je trener "stare dame".

"Nisam ja to hteo da demantujem, da ne demantujem, a ta devojka ima momka, napravila se siuacija kakva nije trebalo da bude".

Nenad Lalatović sport
Izvor: YouTube/FK Vojvodina

Lalatović je govorio o svom ljubavnom životu, ispričao je da su mu samo četiri žene "uzele" srce, a da je prvi poljubac bio na Dorćolu kada je išao u osmi razred.

"Ne doživljavam sebe kao zavodnika. Imao sam jednu vezu od 4 godine, pa od 2 godine, pa brak od 11 godina, pa još jednu veze posle toga.... Nisam imao vremena da švrljam. Nije da me nisu jurile devojke, i ja sam njih, ali tri su me ulovile i posle braka još jedna devojka", poručio je on.