Nevjerovatno!

TITULA JE SADA U REALOVIM RUKAMA: Barselona i Atletiko propustili šansu, Zidanov tim može da ukrade trofej!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Spektakularan finiš sezone u španskom prvenstvu.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Spektakularan finiš sezone u Primeri mogao bi da donese titulu Real Madridu, ekipi koja veći dio sezone igra ispod očekivanja, a uz to je i osakaćena povredama. Ipak, sada imaju šansu.

Ukoliko pobijedi sve mečeve do kraja sezone trenutno trećeplasirani Real Madrid postaće novi šampion Španije, ispred svog gradskog rivala Atletika i najvećeg rivala Barselone.

Remi bez golova su na Kamp Nou odigrali Barselona i Atletiko, što je drugom timu iz Madrida otvorilo vrata. Pobjedom na teškom gostovanju, Atletiko bi bio na samo korak od trofeja, ali ovako će morati da strepe i da se nadaju kiksu najvećeg protivnika. Barselona nije imala situaciju pod kontrolom ni prije ovog meča, njima Realov neuspjeh treba u svakom slučaju.

Što se tiče meča danas odigranog u Kataloniji, Atletiko je uglavnom prijetio iz kontri, a Barselona prekidima Lionela Mesija. Nijedan od dva načina nisu doneli rezultat, pa u remiju bez golova nismo vidjeli ni mnoogo velikih šansi.

Atletiko ostaje lider Primere, sa 77 osvojenih bodova, dok Barselona ima 75. Na trećem mjestu je Real Madrid koji ima 74, utakmicu manje i bolji međusobni skor od obije ekipe koje su ispred njih. Ukoliko sjutra savladaju četvrtoplasiranu Sevilju, eto ih na vrhu!

A biće zanimljivo do samog kraja...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt