Fudbal

ČOVEK KOJI ZAVIDI TERZIĆU GOST "RAJKA": Zvezda najavila saradnju sa Udinezeom, ugostila predsednika

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

I u Italiji se priča o radu i uspesima crveno-belih

Izvor: Instagram/crvenazvezdafk

Predsednik Udinezea Franko Soldati ponovo je gost Beograda. Nakon što se pre oko tri nedelje vakcinisao, sada je ponovo došao u prestonicu Srbije, a tom prilikom je posetio i šampiona Srbije.

Soldatija je primio direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

"U prostorijama našeg stadiona danas su se sastali generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić i predsednik Udinezea Franko Soldati, koji su razgovarali o budućoj saradnji. Poseta prvog čoveka italijanskog prvoligaša, koji je izrazio oduševljenje rezultatima koje smo ostvarili u prethodnom periodu, značajno je priznanje za naš klub", navedeno je iz Zvezde.

Ostaje da se vidi kakav bi vid saradnje mogao da se odvija između Zvezde i Udinezea. Kada je Soldati prošli put bio u Beogradu, rekao je da bi "odmah uzeo Dejana Stankovića kad bi to bilo moguće". Jasno je da je nemoguće, tako da će biti zanimljivo videti šta će se dalje dešavati kad je u pitanju odnos klubova.

Udineze je svojevremeno gostovao na "Rajku Mitiću", kada se Stanković opraštao od fudbala. Sadašnji trener Zvezde bio je tada asistent Andrei Stramaćoniju.