Fudbal

VUČIĆ NAJAVIO HAPŠENJA U SRPSKOM FUDBALU: To je mafijaška BANDA, sve ćemo da ih pohapsimo!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

"Videćete da li će i sledeće sezone da igraju kao Mančester siti i PSŽ", najavio je Vučić.

Izvor: TV Pink/screenshot

"Mnogo sam tužan kako izgleda kraj fudbalskog prvenstva", rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na Pinku u sredu ujutru.

Nakon niza vesti o skidanju utakmica sa kladioničarskih lista, o dojavama UEFA i kontrolama Saveza o potencijalno sumnjivim ishodima, pa i konkretnih kazni FSS, Vučić je najavio hapšenja.

"I sad vam kažem, tu mafijašku bandu iz fudbala, carine, svega, koja vam pušta da se svi smeju penalima koji se sviraju, cela Evropa i ceo svet. Sve ćemo da ih hapsimo. To je sve što imam da kažem".

On je ironično dodao da neki timovi u završnici zaigrali kao Pari Sen Žermen ili Mančester siti!

"I ne zanima me koji funkcioner im pomaže i sa kog mesta. I neka pogledaju kako će da nam izgleda fudbalsko prvenstvo sledeće sezone i da li će da se igra 'tri na tri' i da li će da se igra tako da nam neki timovi liče na PSŽ i Mančester siti", dodao je Vučić.

On je naglasio da bi njegove reči trebalo svi da shvate ozbiljno.

"Ne samo što će VAR doći sledeće godine u Srbiju, već ću vas podsetiti da me mnogi nisu ozbiljno razumeli kada sam isto govorio i za hapšenje Belivuka i na kolegijumu BIA i MUP-a. Razumeli su me Vulin i Gašić, drugi očigledno nisu".