Uh, nezgodno

MURINJO? SA NJIM NIŠTA NIJE KAKO TREBA: U Čelsiju je žestoko isprozivao Portugalca, a sada će mu opet biti šef!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Sudbina se nije baš nasmešila Pedru.

Izvor: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth, File

Posle cele decenije provedene u Barseloni gde je bio večiti "džoker" i zlatna rezerva Pedro je stigao u Čelsi 2015. godine. 

Te godine je samo nekoliko meseci radio sa Žozeom Murinjom. Pošto je Čelsi u prvih 12 mečeva Premijer lige uzeo samo 11 bodova Portugalac je dobio otkaz već sredinom decembra. 

Tada su novinari pitali krilnog napadača iz Španije šta nije valjalo u radu sa Žozeom Murinjom, a Pedro nije lepo pričao o "Posebnom". 

"Otprilike sve. Ništa nije bilo kako treba. Veoma smo nisko u ligi, moral je nizak, sve ide u lošem pravcu. Sve je bilo loše i bilo je teško uklopiti se", rekao je Pedro o tim mesecima provedenim sa Murinjom, a to bi sada moglo da ga košta. 

Sada je Murinjo stigao u Romu koju će preuzeti na početku naredne sezone, a Pedro će imati priliku da opet radi sa njim. Od dolaska u Romu je imao prilike da igra, ali ove sezone se "vučica" nije proslavila. 

Na putu su da ispadnu iz Lige Evrope posle ogromnog poraza od Mančester junajteda u polufinalu, a u ligi su tek sedmi na čak 27 bodova od šampiona Intera. 

Da li Murinjo pamti ove komentare iskusnog Španca? Videćemo već na startu naredne sezone, ako Pedro bude prosleđen u neki drugi klub, znaćemo da "Posebni" ne prašta. 

Tagovi