Fantastično!

HIT SNIMAK - UPAO NA OLD TRAFORD I ZALUDEO INTERNET: Ljudi, on je bolji od Mančesterovih igrača! (VIDEO)

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Neverovatan snimak dolazi iz Engleske.

Izvor: Twitter/SwearingSport/printscreen

Nezamislive scene dolaze nam tokom celog dana iz Engleske. Navijači Mančester junajteda probili su obezbeđenje Old Traforda, ušli na teren kultnog stadiona i sprečili organizovanje derbija Premijer lige.

Mančester junajted i Liverpul igraće u nekom novom terminu, a današnju šetnju navijača po terenu mnogi će pamtiti celog života. Posebno čovek koji je postigao gol.

Jedan od navijača velikog engleskog kluba rešio je da pokaže prezir prema Glejzerima tako što će šutnuti loptu na prazan gol. Ne na bilo koji način, podbacio je sebi, napravio makazice i poslao je u mrežu, a njegov drugar koji je snimao pao je u delirijum.

Snimak je odmah okačen na društvene mreže, širi se brzinom munje, a fudbalski navijači iz Engleske i ostatka sveta su oduševljeni.

Mnogi porede ovaj pogodak navijača Mančester junajteda sa izdanjima koja prikazuju fudbaleri tog kluba. Iako Solskjerova ekipa ima dobre rezultate, drugo mesto u prvenstvu i skoro pa finale u Ligi Evrope, postoje neki igrači koji su bili lošiji ove sezone od navijača!

Tagovi