poruka je jasna

SAD JE STVARNO KRAJ? NE MOŽE JASNIJE OD OVOGA! Šta mi vredi da budem najbolji strelac kad nemam titulu?

Autor Draga Ivanović Izvor mondo.rs

Navijače Totenhema već boli glava

Izvor: Tanjug/Peter Powell/Pool via AP

Totenhem je ponovo ostao bez trofeja, a njegov najbolji igrač Hari Kejn je poslao najjasniji signal da napušta klub ovog leta, pošto je naglasio da su mu važniji timski trofeji od ličnih priznanja.

Izgleda da je i njemu preselo i da ne želi da bude legenda fudbala bez titule prvaka.

Kejn je proglašen za igrača godine u Premijer ligi, a onda je u govoru zabrinuo sve navijače Totenhema kada je rekao da je umoran od stalnog dobijanja individualnih priznanja bez timskih trofeja. On ima ugovor do 2024, ali u julu puni 28 godina i želi da konačno osvoji neki trofej.

Oba rivala iz Mančestera traže elitnog napadača, a Kejn je u isto vreme priznao da želi da "osvaja najveće trofeje".

"Kad se budem osvrtao na svoju karijeru, onda ću više razmišljati o ovome. Trenutni cilj u karijeri mi je da osvajam timske trofeje. Koliko god ova nagrada bila sjajna, želim da osvajam najveće trofeje koji postoje, a mi kao tim ne radimo baš to. Ovo je jedna od situacija zbog koje su mi pomešana osećanja. Više bih voleo da osvojim timske trofeje nego ovu nagradu. Tako je kako je", rekao je Kejn za Ivning standards.

Totenhem je proteklog vikenda ostao bez još jednog trofeja porazom u finalu Liga kupa, i to od potencijalnog "udvarača" Sitija. To je drugo finale u kome je Kejn gubio, nagon poraza od Liverpula 2019. u Ligi šampiona.

Ali, kad su u pitanju lična priznanja, Kejn ih ima baš mnogo.

"Ponosan sam na svaki od njih. Znači mi kad imam dobru sezonu na terenu i probaću da nastavim tako. Ako završim karijeru kao najbolji strelac u istoriji Premijer lige ili reprezentacije Engleske, to bi bilo neverovatno, ali osećaj ne bi bio toliko dobar ako uz to ne bi došli i timski trofeji. Ako ne osvojim Premijer ligu ili Evropsko prvenstvo uz to", rekao je Kejn.

Teško da može jasnije od ovoga.