POVRATAK

BUM! KRISTIJANO RONALDO SE VRAĆA U JUNAJTED: Muka mu je od Juventusa, a i oni jedva čekaju da ode!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Neće praviti problem, još samo plata...

Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je već treću sezonu u Juventusu i djeluje poprilično nezadovoljno pošto klub nije ni prišao osvajanju trofeja Lige šampiona, tako da Portugalac razmatra sve opcije kako bi ovog ljeta promijenio sredinu prije odlaska u MLS.

Ako je vjerovati medijima iz Italije, naredna njegova destinacija biće Mančester junajted!

Ronaldo se proslavio na "Old Trafordu" i njegov agent Žorž Mendeš već se obratio engleskom velikanu saopštivši im da je jedan od najboljih fudbalera svih vremena spreman da pregovara.

Ne može da očekuje "čistu" platu od 30 miliona eura koliko dobija u Juventusu, ali je spreman i da prihvati upola manje kako bi se vratio u Mančester junajted i sa njima pokušao da napadne trofej Premijer lige, što da ne i Ligu šampiona.

Ronaldo bi želio dvogodišnji ugovor na Old Trafordu nakon kog bi mogao da ode u SAD, a vidjećemo da li će pregovori izaći na dobro, zna se da mu Juventus neće praviti problem.

Kristijano ima 36 godina i ove sezone je postigao 32 pogotka za "staru damu" na 39 utakmica, dok je za Mančester junajted, gdje je stigao kao tinejdžer davne 2003. godine, ukupno odigrao 292 meča i zabilježio 118 golova.