Problem!

FUDBALER VOJVODINE ŠOKIRAO - SUDIJA SE IZVINIO ŠTO NEMA PENALA? Novi kontroverzan meč u Superligi! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Maldi fudbaler novosadskog tima tvrdi da je sudija shvatio grešku.

Izvor: MN Press

Ekipa Vojvodine poražena je u prethodnom kolu od Metalca na svom stadionu, a Nenad Lalatović ponovo je bio u centru pažnje. Prvo nije želeo da vodi meč, zatim je bio besan zbog dešavanja na terenu, a sada je glas podigao i jedan igrač novosadskog tima.

Mladi Dejan Zukić tvrdi da mu se sudija Milan Ilić izvinio zbog nedosuđenog penala u korist novosadskog tima!

Ovakva izjava mogli bi da donese nove turbulencije u već uzdrmani srpski fudbal, pošto se poslednjih nedelja konstantno piše o nameštenim mečevima Superlige i Prve lige Srbije.

Već u 4. minutu susreta Dejan Zukić i golman gostujućeg tima Strahinja Savić imali su duel, koji Ilić nije okarakterisao kao penal.

''Našao sam se u stopostotnoj prilici kada me je golman udario. Posle starta Savića, noga mi je otekla, prekršaj je bio evidentan, ali se sudija nije oglasio. Arbitar mi se kasnije izvinio nakon što je na snimku video taj trenutak, ali je slaba vajda bila od toga'', rekao je Dejan Zukić za Dnevnik.

Tim iz Gornjeg Milanovca još nije siguran u borbi za opstanak, a Vojvodini bodovi i nisu previše potrebni u ovoj fazi sezone. Novosađani će svakako u Ligu konferedacija, a Metalac je većim zalaganjem u nastavku meča stigao do bodova i iznervirao Nenada Lalatovića.

Vojvodina Metalac
Izvor: YouTube/Super liga Srbije