CRNO-BELI SLAVILI

STANOJEVA PORUKA POSLE POBEDE PARTIZANA: Mogao je da dâ još 2 gola - neko šansu koristi, a neko ne!

Autor Kristina Stevović Izvor mondo.rs

Trener Partizana je relativno zadovoljan pobedom jer je došla u ne tako jednostavnim okolnostima.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana upisali su novu, četvrtu uzastopnu pobedu, a drugu ove sedmice. Posle plasmana u finale Kupa Srbije, crno-beli su sa dosta promena u timu ipak uspeli da trijumfuju i u Superligi.

U neizvesnoj završnici, Spartak je savladan 2:1, ali tek nakon što je Bibars Natho iskoristio jedanaesterac par minuta pre kraja meča.

Nakon susreta, trener Aleksandar Stanojević je bio zadovoljan osvojenim bodovima u meču u kojem je Lazar Pavlović doneo prednost crno-belima, svojim prvim pogotkom u Superligi.

"Falio nam je gol. Imali smo dosta situacija koje smo morali da rešimo. Drago mi je zbog Lazara Pavlovića, mogao je pre gola da postigne dva. Neko šansu koristi, neko ne."

Partizan je bio mnogo bolji tim i zasluženo je slavio, ali je posle dosta prilika u prvom delu igre rezultat bio samo 1:0 u njihovu korist.

"Dobro smo ušli u utakmicu, uprkos činjenici da smo imali šest novih igrača u odnosu na kup duel sa Vojvodinom, stvarali smo šanse. Ne možemo da tražimo alibi zbog emotivne i fizičke potrošnje u Novom Sadu. Jednostavno, nismo na vreme postigli golove. Iz njihove jedine šanse smo primili gol. Kasnije smo ušli u nervozu, što je prirodno."

Osim Pavlovića i mladog Nemanje Jovića, pohvale za partiju na ovom meču dobio je i desni bek Marko Živković. On je naročito u prvom poluvremenu pokazao da može da bude koristan crno-belima.

"Dosta se ponavljao, često centrirao, uradio je sve što je trebalo", zaključio je Stanojević.